Træningstider og Holdbeskrivelser for sæson 2021/2022

Leg og motorik- familiegymnastik.

Instruktør: Julie Eleonora Walbum
Hvornår: Lørdage kl. 9-10 i Grønbrohallen.
Pris: 1. barn 550kr.,2. barn 300kr.
Start 18. September

Holdbeskrivelse:
Kom så alle små friske piger og drenge fra 0-3 år. Ta´far, mor, onkel el. bedste i hånden for nu skal der synges, hoppes, danses, leges, springes og kravles. Forældre/barn gymnastik handler om, at børn og voksne skal røre sig og vigtigst af alt, skal vi have det sjovt sammen.

Badutspring 3-5 år.

Instruktør: Jamilla, Camilla, Kajsa og Signe.
Hvornår: Mandag kl. 16:00 - 17:00 i Grønbrohallen.
Pris: 550kr.
Start 13. september

Holdbeskrivelse:
Så er det nu vi skal springe, hoppe, synge og lege. Er du mellem 3-5 år og elsker at bevæge dig, så kom! Gennem leg, sang og bevægelse styrker vi motorikken og det sociale samvær.

Springfræs 0-1 kl.

Instruktør: Jamilla og Josephine, Nicoline
Hvornår: Mandage kl. 17:00 - 18:00 i Grønbrohallen.
Pris: 550kr.
Start 13. September

Holdbeskrivelse:
Dette er holdet for dig som går i 0.-1. klasse. Vi træne motorik ved lette rytmiske bevægelser samt øver springfærdigheder. Vi vil træne det grundlæggende inden for spring såsom afsæt, kolbøtter, salto, håndstand, vejrmøller, flik flak mv.

Turbo Springmix 2-5 kl.

Instruktør: Maria, Nicoline, Simon Hov, Høgni og Freja
Hvornår: Mandage kl. 18:00 - 19:15 i Grønbrohallen.
Pris: 550kr.
Start 13. September

Holdbeskrivelse:
Går du i 2.-5. klasse og Kan du lide at bevæge dig og udfordre dig selv og er du til spring og rytme, så er Turbo Spring mix lige noget for dig. Vi tag udgangspunkt i dine færdigheder og udfordre dig til at blive endnu bedre til gymnastik. Til foråret tager vi til en eller flere opvisninger.

 

Junior Spring 6 kl. til 25 år.

Instruktør: Julie, Nicoline og Høgni
Hvornår: Mandage kl. 19:15 - 20:45 i Grønbrohallen.
Pris: 550kr.
Start 13. September

Holdbeskrivelse:
Elsker du at lave gymnastik, så er junior holdet lige nået for dig. Vi er et opvisningshold for unge gymnaster 6.kl til 22 år, som blander både spring, rytme med og uden redskaber og akrobatik. Det er lige meget hvilket niveau man er på, bare man har lyst til at træne igennem og lave et fedt show. Vi deltager i flere opvisninger i foråret, og derfor skal man også forvente ekstra udgifter til opvisningstøjet.

 

Spader og Modeller

Instruktør: Claus Bagge
Hvornår: Tordage kl. 19.-20.30 i Grønbrohallen.
Pris: 700kr.
Start 16. September

Holdbeskrivelse:
Holdet for 18-60 årige med rytme og spring og for dem, der vil det sociale og kan grine af egne fejl, hvis det sker. "Chefinstruktøren" bestemmer og er rimelig mødestabil for at alle ikke skal terpe det samme. Gymnastikken er til alle, der vil bredden. Vi ses til fløjteglad træning.

 

Jumping Fitness

Instruktør: Thomas Blum
Hvornår: Tirsdag kl. 19:30-20.30 og torsdag 16:45-18:00 i Grønbrohallen. Fra 14/09/2021 - 14/12-2021
Pris: 360kr. for 14 gange.
Der er kun 16 pladser på holdet, derfor skal tilmelding ske inden start.
Start 14. September

Holdbeskrivelse:
Når du først har prøvet det bliver du bidt af det". Fitness Jumping er en sjov og effektiv måde at træne på. Det er en rigtig god kardiotræning, hvor øvelserne bevirker, at hele kroppen bliver styrket, og balancen bliver udfordret. Det hele bliver kombineret med god musik og glade mennesker. Indendørssko er obligatorisk.

BodyFlow

Instruktør: Kamma
Hvornår: Torsdag kl. 18:00 - 19:00 i Grønbrohallen.
Pris: 700kr.
Start 30. September

Holdbeskrivelse:
BodyWell er bl.a.: sammenhold - velvære - styrke - udholdenhed - smidighed og balance.                    Med smil og øvelser arbejdes din krop godt igennem.

Der vil være øvelser som genkendelige fra gang til gang. Øvelser som du måske allerede kender, men der vil også være plads til nye og anderledes øvelser samt nogle øvelser som skal prøves af.                       På BodyWell blandes øvelses posen godt og grundigt og øvelserne vælges med omhu, ud fra at du kan opnå din core (kropskerne) strammes op.

Til sidst strækker vi ud og her vil yoga også indgå.