STIF Tennis 02.01.2019

Da vi jo kun kan spille udendørs varer det lidt inden vi igen kan mødes til tennis. Men mon ikke vi kan starte igen omkring 1. maj som vi plejer? Vi håber at se alle vore gamle medlemmer igen til maj, og meget gerne også nogle nye.

STIF tennis afdeling er åben for medlemmer i alle aldre, og der er plads til mange flere end vi er lige nu.

Klubben har to grusbaner og et lille klubhus beliggende tæt ved Grønbrohallen mellem Tornemark og Sandved.

Om tirsdagen har vi klubaften, hvor alle kan komme, og alle kan komme til at spille, da vi den aften ikke spiller med fast makker, men forsøger at lave løbende udskiftninger.

Vi har tidligere haft spotkurser med træner fra DGI, det kan som regel arrangeres når der er tilslutning nok til det. Klubben råder også over en boldmaskine, Yrsa, der er glimrende hvis man vil øve sine grundslag.

Medlemmerne sørger selv for den daglige vedligeholdelse af banerne. Det vil sige at man selv i fornødent omfang sørger for vanding af baner før spillet og altid fejer banerne efter spillet. Se det ophængte fejeregulativ, både på lågen til banerne og på opslagstavlen i huset.

Forår og efterår afholdes der et par arbejdsdage når banerne skal klargøres til sommerens spil og til nedlukning for vinteren.

Læs mere om Medlemskab, Tennisbaner m.m. under de relevante faner.