STIF Tennis

       STIF Tennis byder velkommen til

                                         sæson 2019

Vi glæder os til at se alle medlemer til endnu en sæson, og vi håber at byde mange nye medlemmer velkommen til tennis i Sandved i 2019.

Klubben har to dejlige røde grusbaner og et lille klubhus, beliggende ved Grønbrohallen mellem Tornemark og Sandved.

Igen i år har medlemmerne i tennisafdelingen knoklet for at ordne banerne, og de er nu klar og taget i brug til årets første udendørs kampe.

Vi afholder klubaften tirsdage fra kl. ca. 17.00 – 19.00, og alle er velkommen til at komme og spille med, hvad enten du er øvet eller nybegynder.

Du kan låne ketcher, og vi har bolde.

Vi spiller til klubaftenen ikke med fast makker, men laver løbende udskiftninger, hvis vi er mere end 8.

Tennis er for alle, uanset køn alder og niveau.

Er du begynder, er der mulighed for at spille med bolde med reduceret hastighed, som du kan låne i klubben.

Er du mere øvet og vil udfordres, så kan YRSA boldmaskinen tages i brug.

I løbet af sæsonen arrangerer vi et par gange træning med professionelle trænere fra DTF eller DGI, det er en god måde at prøve at komme af med dårlige vaner, få trænet grundslagene og lært nye måder at slå på.

Medlemmerne sørger selv for den daglige vedligeholdelse af banerne. Det vil sige at man selv i fornødent omfang sørger for vanding af baner før spillet og altid fejer banerne efter spillet. Se det ophængte fejeregulativ, både på lågen til banerne og på opslagstavlen i huset.

Forår og efterår afholdes et par arbejdsdage, når banerne skal klargøres til sommerens spil og til nedlukning for vinteren.

Så hvis du har boldøje, lyst til at få god motion, med koordination-, konditions-, styrke- og hurtighedstræning så meld dig ind i STIF tennis, vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere om Medlemskab, Tennisbaner m.m. under de relevante faner.

Klargøring af baner