STIF Tennis byder velkommen til

                                         sæson 2021

Vi glæder os til at se alle medlemmer til endnu en sæson, og vi håber at kunne byde mange nye medlemmer velkommen til tennis i Sandved/Grønbro i 2021.

Vi har fået banerne klar tidligt i år og sæsonen har været i gang siden slutningen af april. Der er godt fremmøde til klub aftenerne og til træningspas onsdag aften. Formiddagsspillerne fortsætter med at spille nogle gange om ugen, men der er fortsat ledige tider på banerne og plads til nye medlemmer.

Banerne var super fine sidste år, og det er de igen i år. Tilpas meget regn har gjort sit og resten har hårdt arbejdende medlemmer klaret med tromle og en masse nyt grus.

Per er i gang med at indsamle deltagere til vores egen klubturnering. Den 6.6 kommer der er en træner fra DGI og træner med os. Ken vil sørge for at der tilmeldes hold til Sjælland Syd og Per vil tilmelde nogle af de unge spillere til turnering i Vestsjælland.

Vi har igen i år planlagt nogle fælles spisninger efter klubaften, det var super hyggeligt sidste år, og forhåbentlig et tiltag der er kommet for at blive. Se mere på årshjulet.

Som medlem er vi selv ansvarlige for at banerne fejes, vandes og holdes. Vi indkalder til nogle arbejdsdage ind i mellem, hvor banerne får en større omgang, og især ukrudtet holdes nede.

Hvis du mener tennis kunne være noget for dig, så kontakt formanden Maria for flere informationer. Du er også altid velkommen til at komme forbi en klubaften tirsdage eller klub formiddag søndage, hilse på og prøve at spille med.

Tennis er god motion, du træner koordination, kondition, styrke, hurtighed og så er det en social sportsform der kan spilles for hyggen skyld eller for blodig alvor. Der er plads til alle.

Formand Maria Møller Petersen, kan kontaktes på telefon 50801577 eller mail mariamoellerp.privat@gmail.com

 
Vi ser frem til at byde dig velkommen.
 

Klargøring af baner