Løbeklubben

SÆSONSTART 18. MARTS 2019

STIF løbeklub er et sted, hvor vi har plads til alle. Vores løbere er både motionister og maratonløbere - fælles for os alle er, at vi kan lide at løbe sammen med andre. Børn er velkomne. Børn under 14 år skal dog være i følge med en voksen.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit løb, uanset hvad der motiverer dig til at starte i løbeklubben. Det kan fx være et ønske om vægttab, et sundere liv, at forbedre dit løb eller blot et ønske om, at være en del af et fællesskab, hvor løb er omdrejningspunktet. Med andre ord, så bestemmer du selv, hvad målet er for din løbetræning. Medbring gerne en ven, kollega, familien eller naboen, så vi kan blive så mange som muligt. Jo flere vi er, jo sjovere er det. Vi træner både sommer og vinter.

Sommersæson

Sommersæsonen begynder midt i marts. Vi løber hver mandag kl. 19.00 fra Grønbro. Vi starter gerne med lidt fælles information og let opvarmning. Sommersæsonen afsluttes med vores efterårsløb sidst i september.

Klik på Sommersæson i venstremenuen for at læse mere om indhold og pris.

Vintersæson

Vintersæsonen begynder midt i oktober. Vi løber hver mandag kl. 19.00 fra Grønbro.

Klik på Vintersæson i venstremenuen for at læse mere om indhold og pris.

Følg os på facebook

Gode forslag

Hvis du har gode ideer/forslag, så kan du skrive til os på mail.

Synes du, at det kunne være spændende, at være med til at starte noget nyt op, fx kajak, klatring, cykling eller Mountainbike, så skriv en mail til Michael Jacobsen, da vi gerne vil starte dette op, hvis vi kan finde nogen, der vil være med til at løfte opgaven.

Med venlig hilsen

STIF Løbeklub

Michael Jacobsen

2141 7913

k.michael.jacobsen@hotmail.com

Betaling

Grønbroløb

Folder

Diverse links

Løbskalendere

Motionslob.dk

Motiondanmark.dk

Andre løberelaterede links

DGI Løbeprogrammer

DGI Løb

I Form

Aktiv Træning

Fit Living