Aktiviteter

I løbet af året har vi en række aktiviteter.

Klubaften
Det kan være forskellige aktiviteter. Fx besøg i løbebutik om aftenen, foredrag i klubben, evaluering ved sæsonafslutning osv.

Andre events
I løbet af sæsonen arrangerer klubben forskellige events såsom sommer-grill, fællesspisning, ploggin/samle affald løbetur, løbeklub på tur med fælles træning ved Sorø sø, Bisserup strand samt mulighed for fælles deltagelse i løb flere steder på Sjælland. Kun fantasien sætter grænser :-).

Det sociale netværk og det at snakke sammen prioriteres højt. Det er helt sikkert noget af det, der får vores løbere til at vende tilbage år efter år.

Udvalgsmøder
Afholdes typisk i forbindelse med planlægning af ny sæson og derudover efter behov.

Årsmøde
Årsmødet skal jf. foreningens vedtægter afholdes mellem 15. februar og 1. marts. På årsmødet snakker vi om den forløbne sæson, og om hvad der skal ske i løbeklubben i fremtiden, både på kort og på langt sigt. Det er også her du kan stille dig til rådighed som udvalgsmedlem. Som udvalgsmedlem kan du bl.a. være med til at præge udviklingen i klubben.

STIF Generalforsamling
Generalforsamling afholdes i marts måned. Aktive medlemmer, der er fyldt 14 år har stemmeret ved fremmøde på generalforsamlingen. Medlemmer under 14 år kan repræsenteres af en forælder/værge.

Du kan læse mere om udvalg og generalforsamling i Foreningens vedtægter.
Sandved Tornemark Idrætsforening
Grønbrovej 1
4262 Sandved
Telefon: 91366336
E-mail: nicmar@mail.dk
CVR: 30402286
Log ind
   
Sandved Tornemark Idrætsforening | Grønbrovej 1 | 4262 Sandved | Tlf.: 91366336