Velkommen til STIF's Fodbold afdeling

Om STIF Fodbold
Fodbold i STIF er på spillernes præmisser. Vi er her fordi vi elsker fodbold og vi spiller, træner, leger og hygger os med fodbold året rundt. Vi har en legende tilgang til spillet, med en filosofi om at: der skal være plads til alle. Vores hold er opdelt i alder og ambition. Vi tror på at det skal være sjovt at gå til fodbold. Et fristed, hvor vi kan lege, have det sjovt, blive bedre, få nye venner og hygge os med hinanden. Der er også plads til alle der vil være bedre, konkurrere og spille stævner, turneringer og cups. 
 
Vi har sociale aktiviteter som sommer-& juleafslutning. Ture til stævner, cups og turneringer og fællesspisning.
 
Fodboldholdet:
Børn i 0, 1, 2 og 3 klasse (6, 7, 8 og 9 år), som har lyst til fodbold. Vi har fire trænere tilknyttet og spiller, træner og øver os. Vi har en legende tilgang til spillet, med fokus på at deltage i stævner og turneringer sammen. Alle kan deltage og med flere trænere, giver vi plads til at opdele træning og øvelser, så alle spillere oplever en sjov og individuel tilpasset træning, med plads til forskellige aldre og niveauer.
 
Træningstid: Tirsdage og Torsdage kl. 17.00-18.00
Kampe: Weekends
Træningssted: Fodboldbanerne ved Grønbrohallen i Sandved.
 
Motionsholdet: 
Voksne mellem 15 og 59 år mødes og spiller, hygger og nyder at spille fodbold sammen. Vi har en legende tilgang og der er plads til alle. Vi spiller for sjov og hyggens skyld og så deltager vi ind i mellem i cups og stævner. Vi er alternativet til sofaen, fredag aften.
 
Træningstid: Fredage kl. 20.00-22.00
Træningssted: Fodboldbanerne ved Grønbrohallen i Sandved.
Vi takker Sparekassen Kronjylland for sponsorering af trøjer til holdet
Sandved Tornemark Idrætsforening
Grønbrovej 1
4262 Sandved
Telefon: 91366336
E-mail: simonhovmand@gmail.com
CVR: 30402286
Log ind
   
Sandved Tornemark Idrætsforening | Grønbrovej 1 | 4262 Sandved | Tlf.: 91366336