Æresmedlemmer

 

Her kan du se æresmedlemmerne i Sandved Tornemark IF

Sigfred Jacobsen
Sigfred var den første formand i STIF's historie, der begyndte i 1972. Han har selv været yderst aktiv i flere aktiviteter, håndbold, tennis, gymnastik, badminton og senioridræt. Sigfred har været en del af STIF i mange år.
En værdig repræsentant for STIF
Gitte Frederiksen
Gitte var formand i gymnastikafdelingen i STIF i 20 år. Trak sig så ud af det i nogle år, men er nu tilbage og er formand i senioridræt og har været det lige siden 2005. Gitte har også spillet badminton i mange år.
 
En værdig repræsentant for STIF
Ole Bagger
Ole har repræsenteret STIF lige fra 1972. Han har spillet fodbold, håndbold, været gymnast, instuktør i gymnastik, træner i håndbold, været formand i det der en gang hed festudvalget, været formand for gymnastikudvalget, har en gang været klubmester i badminton, og meget meget mere.
 
En værdig repræsentant for STIF
Otto Poulsen
Otto har været med siden 1972. Han har spillet fodbold i samme klub i 50 år fra Tornemark IF, til STIF, været fodboldtræner for senior, har spillet badminton, håndbold, tennis og benytter nu det nye motionsrum på Grønbro.
 
En værdig repræsentant for STIF
Claus Bagge
Claus har været gymnastikinstuktør i STIF gennem mere end 30 år. Hvad er "Spader og modeller" uden Claus. Han har også igennem en årrække været en del af gymnastikudvalget.
 
En værdig repræsentant for STIF
Ernst Christensen
Ernst, det er en person der ikke kan undværes i STIF. Han er altid positiv, når han bliver spurgt om hjælp. Han fotograferer når det passer og vil aldrig have betaling for det. Ernst har siden 1972 været meget aktiv, målmand i fodbold og i håndbold. Været holdleder for damefodbolden. Er nu i STIF som fotograf.
 
En værdig repræsentant for STIF
Leif Petersen
Leif har siden 1991 været en del af bestyrelsen for STIF. Formand for fodboldafdelingen, trænet fodbold og selv spillet fodbold og håndbold. Ja, badminton har Leif også været inden om som aktiv. Leif har været næstformand i STIF i mange år, og nu som formand.
 
En værdig repræsentant for STIF
Else - Marie Poulsen
Else har været næstformand i STIF i starten af 1980erne. Har derefter været fællesformand i mange år. Hun har spillet håndbold, spiller stadig badminton, og er instuktør for seniorridrætten.
 
En værdig repræsentant for STIF
Søren ”madøre” (Kristiansen)
 
En værdig repræsentant for STIF
Sandved Tornemark Idrætsforening
Grønbrovej 1
4262 Sandved
Telefon: 91366336
E-mail: nicmar@mail.dk
CVR: 30402286
Log ind
   
Sandved Tornemark Idrætsforening | Grønbrovej 1 | 4262 Sandved | Tlf.: 91366336